ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Πιστοποιητικό δώρων Ερωτήσεις

Επιστροφές Προϊόντων Πιστοποιητικά δώρων

Εάν λαμβάνετε ένα Πιστοποιητικό δώρων με e-mail περιέχει τις λεπτομέρειες ποιος έστειλε το Πιστοποιητικό δώρων, μαζί με ενδεχομένως ένα σύντομο μήνυμα. Το e-mail περιέχει επίσης το Πιστοποιητικό δώρων Κωδικός εξαγοράς. Είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να εκτυπώνετε αυτό το e-mail για τη μελλοντική αναφορά. Μπορείτε τώρα να εξαγοράσετε το Πιστοποιητικό δώρων με δύο τρόποι.

1. Με το κλικ στη σύνδεση που περιλαμβάνεται το e-mail για αυτόν τον τον γρήγορο σκοπό. Αυτό θα σας πάρει στην σελίδα για εξαγορές Πιστοποιητικό δώρων. Θα ζητηθείτε έπειτα για να δημιουργήσει έναν λογαριασμό, πριν το Πιστοποιητικό δώρων επικυρώνεται και τίθεται στο Πιστοποιητικό δώρων λογαριασμός σας.

2. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναχώρησης, στην ίδια σελίδα όπου επιλέγετε μια μέθοδο πληρωμής θα υπάρξει ένα παράθυρο για να εισαγάγει ένα Κωδικός εξαγοράς. Εισάγετε το Κωδικός εξαγοράς εδώ, και χτυπήστε το κουμπί εξαγοράστε. Ο κωδικός θα είναι επικυρωμένος και το ποσό προστιθέμενος στο Πιστοποιητικό δώρων λογαριασμός σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποσό για να αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημά μας.

Παρακαλώ εισάγετε Πιστοποιητικό δώρων κώδικας εξαγοράς:
Η διεύθυνση IP σας είναι: 18.206.194.161
Copyright © 2020 Klim. Powered by Kreta-net